Oyun içinde ve dışında uyulması gereken kurallar aşağıda belirli başlıklar altında listelenmiştir. 

İllegal Programlar ve Cezai İşlemleri 

Kurallar dahilinde olmayan (Makro programları YASALDIR) programlar kullandığınız tespit edilirse süresiz bir şekilde sunucudan uzaklaştırılacaksınız.

Özel Yaşama Saldırı, Küfür, Argo, Hakaret İçerikli Yazılar ve Cezai İşlemleri  

Özel yaşama saldırı, din dil ırk ayrımcılığı yapmak ve/veya hakareti, cinsel içerikli kelime/cümleler, argo, hakaret vb. yazı, cümle ve yaklaşımlar kesinlikle YASAKTIR. Görüldüğü taktirde kesinlikle cezai işlem uygulanacak, devamı halinde sunucudan uzaklaştırılacaktır.

Ayrıca; yukarıda yazılanlar bizim sorumluluğumuzda, gireceğiniz party, guild vb chat alanları sizin sorumluluğunuzdadır. Party guild chat vb alanlarda yazılacak olan herhangi durumlarda cezai işlem uygulanmayacaktır.

Page Kuralları

Page; yani diğer bir adı ile Gm Çağrısı. Player'ların çeşitli sorunlarını biz staff'lara ileteceği bölümdür. Bu özelliği kullanabilmek için Paperdoll'ünüzden Help Butonuna tıklayınız. Karşınıza gelen menüden "Gm Page" butonunu kullanınız.

Bu butona tıkladığınızda, karşınıza sorununuzu yazabileceğiniz bir bölüm gelecektir. Bu bölüme kısa ve açıklayıcı bir şekilde sorununuzu yazmalısınız. Dikkat etmeniz gereken bir diğer husus; ard arda atacağınız Page'lerde 2. attığınız page, ilk attığınız page'in üstüne bineceği için ilk attığınız page'i göremeyiz. Biraz sabırlı olmanız gerekmektedir.

Page atacağınız zaman dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise yönetici kadrosuna veyahut herhangi bir konuda küfür, argo ve hakaret içeren yazılar yazmamanız. Bu durum gerçekleştiği taktirde sorgusuz sualsiz Jail(Hapis)'e atılacaksınız.

Son olarak; bi bakar mısınız? online gm var mı? yardım eder misiniz? tarzında gelen Page'lere cevap verilmeyecek, direk silinecektir. Sorununuzu açıklayıcı, net ve mümkün olduğunca kısa yazmalısınız ki yardımcı olabilelim.

Alan İhlali ve Cezai İşlemleri 

Moongate, teleporter, dungeon giriş/çıkışları, kat geçiş bölgeleri vb. yerlerin Field büyüleri ile veya kutu vb. nesneler ile kapatılması Alan ihlalidir.

Ev, kale vb kişisel binaların "i ban thee" komutuyla port olma noktalarının field büyüleri ile veya kubu vb. nesneler ile kapatılması Alan ihlalidir.

GZ alanlarda geçiş yerlerinin kutu, binek vb nesnelerle kapatılması Alan ihlalidir.

Ulaşılamayan dağ, dere, tepe, deniz, çukur, tümsek, kapalı alan vb yerlerde görülmek, marklamak, gate açmak, pusu kurmak Alan ihlalidir.

Yukarıda yazılan Alan ihlallerini yapan kişilere cezai işlem uygulanacak, sürekli tekrarı halinde hesabı silinecek, sunucudan uzaklaştırılacaktır.


3 yıl önce / NumberOne
1756
Site içi arama
İstatistikler
Online:
0
Guild:
7
Eşya:
96163
NPC:
4211
Hafıza :
91 KB
Uptime:
78 gün
Giriş Yap
Hızlı Erişim
Sosyal Media